Upplevelsekonfa 2019-2020

 

Upplev hur det är att göra uppgifter i smårum på BodaBorg, upplev gemenskapen på våra weekendläger och lär dig mer om tron och vad den innebär!

Skillnaderna jämfört med konfirmation i svenska kyrkan är att det är tron och inte dopet man konfirmerar – bekräftar. Därför behöver man heller inte vara eller bli döpt för att kunna delta.

Läsning sker på onsdagar 17:15-19:00 med start den 28 augusti. Vi börjar med fika som följs av undervisning och lek. Därefter avslutar vi med en kort andakt.

På vårterminen åker vi till Äventyrsgården i Ulrika där paint-ball, badtunna, skytte, yxkastning m.m. står på programmet. Konfirmationsåret avslutas sedan under försommaren med en högtidlig gudstjänst som konfirmanderna själva är med och utformar.

Kostnad: Du betalar 2 200 kr – inga extra kostnader tillkommer utöver eventuella fickpengar. Avgiften går bra att delbetala under året, och har ni svårt att klara hela summan kan ni kontakta oss så hittar vi en lösning.

Anmälan sker i formuläret på hemsidan senast den 1 augusti. Adress: http://boraspingst.se/2018/05/31/upplevelsekonfa-ht19vt20/

Mer information som t.ex. datum för årets träffar och läger kommer via mejl efter sista anmälningsdatum.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *