Michael Jeff Johnson

Michael Jeff Johnson är en svensk musiker, sångare och låtskrivare som skrev sin första sång som tioåring, med åren har det blivit åtskilliga hundra. 2005 släpptes solodebuten ”Allt vi skulle kunna bli” och en handfull skivor senare har Michael nått ut till en stor och bred publik. Sångerna beskrivs ofta som poetiska och känslosamma. Texterna är alltid på svenska och tillsammans med musiken skapar Michael en närhet till lyssnaren.

Just nu är Michael Jeff Johnson aktuell med textsamlingen ”Ditt hjärta slår i mig”. Och det är en kväll blandad med sånger och texter runt den boken som vi inbjuder till. En kväll med ”låga trösklar” även för den som inte brukar gå till kyrkan. Efteråt finns det möjlighet till signering.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *