UPPSTART ALPHA 3 september, 2019 kl 18:30

I höst är du välkommen på Alpha! Alphakursen är till för alla som på allvar vill fundera och reflektera kring livet och dess mening utifrån den kristna tron. Vi träffas i kyrkans café och börjar med att äta tillsammans. Därefter ser vi ett nyproducerat filmavsnitt om något grundläggande som till exempel ”Vem är Jesus?” och ger sedan tid till öppna samtal över en kopp kaffe där alla får möjlighet att lyssna och lära av varandra om det man nyss sett och hört.

Alphas stora filmserie är skapad för den moderna människan. Den är inspelad över hela världen och innehåller intervjuer med världskända kristna ledare och inspirerande berättelser. Två programledare, Toby Flint och Gemma Hunt, gör Nicky Gumble sällskap i att presentera den kristna trons grunder på ett relevant och engagerande sätt.

Våra egna ledare av Alphakursen har alla god erfarenhet av att kommunicera evangeliet på ett tydligt och avspänt sätt. Tag redan nu kontakt med en vän som du kan bjuda med. Det kan bli livsförvandlande!

Vi startar Alphakursen den 3 september kl 18:30.

Kontakt: cecilia.holmgren@mediamail.nu

Mer information som t.ex. datum för årets träffar och läger kommer via mejl efter sista anmälningsdatum.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *