Fixa kärleken

Att ett äktenskap ska hålla livet ut är ingen självklarhet. Vi är alla utsatta för prövningar och frestelser av olika slag. Vi behöver själva arbeta på relationen, men också tillsammans med Jesus. Någon har sagt att kärlek handlar om 75% vilja och 25% känslor! Kom med på en helg som ger er nycklar att bygga en stark och hållbar relation!

 

När: Fredag 29/5 ca kl 18.30 – Lördag 30/5 ca kl 14.00

 

Var: På vår vackra sommargård Sjöbonäs

 

För vem? Par som är gifta, förlovade eller på väg däråt…

 

Fredagskvällen blir en riktig myskväll med middag, en samtalsstund där vi delar upp oss män/kvinnor, bastu, bön och lovsång och nattmacka. På lördagen har Laila Dahl två seminarier efter frukost med fika emellan. Dagen avslutas med lunch och open end. Det kanske finns en del att bearbeta som par… Häng gärna kvar på romantiska Sjöbonäs!

 

Kostnad: 400 kr/person inkl mat, logi och seminarier (enbart lördagen: 250 kr/person)

Anmälan: Antingen via hemsidan www.boraspingst.se eller på en lista i Lilla expeditionen. Viss begränsning av platser. Först till kvarn…

Betalning: Bankgiro 646-3657 eller swisha Sjöbonäs 123 388 20 24 senast 1/5. Märk betalningen med Fixa kärleken, deltagarnamnen och mejladress. Betalningen bekräftas via infomejl.

 

Laila Dahl är par- och relationsterapeut, föreläsare och författare. Hon skriver regelbundet i tidningen Dagen under rubriken ”Fixa kärleken” och driver Terapistudion i Huddinge. Hennes tredje bok ”Dina känslor är inte i vägen” släpptes i januari 2020. Hon är också artist och låtskrivare. Läs gärna mer på www.terapistudion.se

 

Frågor besvaras av Ulf och Elisabeth Levin

Ulf: 0702-19 21 00 ulf.levin2@gmail.com

Elisabeth: 0734-43 94 70 elisabeth.levin@ptj.se

 

Hoppas vi ses!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *