Upplevelsekonfa 2020-2021

Upplev hur det är att göra uppgifter i smårum på BodaBorg, upplev gemenskapen på våra weekendläger och lär dig mer om tron och vad den innebär!

Skillnaderna jämfört med konfirmation i Svenska kyrkan är att det är tron och inte dopet man konfirmerar – bekräftar. Därför behöver man heller inte vara eller bli döpt för att kunna delta.

Läsning sker på fredagar 17:15-19:00 med start den 18 september. Vi börjar med fika som följs av undervisning och lek. Därefter avslutar vi med en kort andakt.

Vi kommer under året att ha några weekendläger på vår lägergård Sjöbonäs och en del andra övernattningar utöver våra fredagsträffar. Konfirmationsåret avslutas sedan under försommaren med en gudstjänst som konfirmanderna själva är med och utformar.

Kostnad: Du betalar 2 200 kr – inga extra kostnader tillkommer utöver eventuella fickpengar. Avgiften går bra att delbetala under året, och har ni svårt att klara hela summan kan ni kontakta oss så hittar vi en lösning.

Anmälan sker i formuläret på hemsidan senast den 1 augusti. Adress: http://boraspingst.se/2020/03/18/upplevelsekonfa-ht20vt21/

Mer information som t.ex. datum för årets träffar och läger kommer via mejl efter sista anmälningsdatum.

Har du frågor får du gärna maila dem till adam@boras.pingst.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *