Våra webb- och radiosändningar

På grund av den pågående coronaviruspandemin sänder vi, trots att det offentliga mötet är inställt, söndagens gudstjänst med predikan, sång och musik, så att du kan lyssna live på vår gudstjänst via närradion kl 11.00–12.30 genom att klicka på länken http://borasnarradio.se/player/. Sändningen går i repris samma kväll kl 19.30–21.00 på Radio Borås 92,5 MHz samt lördagen efteråt kl 12.30–14.00. Du kan också lyssna på vår hemsida: www.boraspingst.se/lyssna/ (se längst upp till höger på hemsidans startsida).

Vi sänder också live-tv på vår YouTube-kanal ”Pingstkyrkan Borås”: https://www.youtube.com/channel/UC4RYNOycyrb5cox2qyEoBEg (klicka på länken så kommer till vår kanal).

ALLA BARNFAMILJER!
Det är alltid viktigt att dela tron i hemmet men i en tid som denna är det extra viktigt när det inte finns något Barnpalats eller Kidz+ att gå till. Vi har spelat in korta videofilmer för barnen ”Söndagsskola hemma!” och lagt ut på kyrkans YouTube-kanal – ”Pingstkyrkan Borås”. Det kommer dock inte upp några nya nu under sommaren utan då vill jag hänvisa till Pingstkyrkan Västerås på YouTube som har Sommarkul Play med Frasse nu under sommaren. Nyhemsveckan släpper också fyra barnmöten och tre Kidz+ möten på sin hemsida v.25. Jag kan verkligen rekommendera att kolla på dessa tillsammans där hemma! Det finns också ett antal pysselpåsar på expeditionen för dig som hör av dig och vill ha en för ditt barn, hör då av dig till linn@boras.pingst.se så svarar jag om jag kan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *