Våra webb- och radiosändningar

På grund av den pågående coronaviruspandemin sänder vi, trots att det offentliga mötet är inställt, söndagens gudstjänst med predikan, sång och musik, så att du kan lyssna live på vår gudstjänst via närradion kl 11.00–12.30 genom att klicka på länken http://borasnarradio.se/player/. Sändningen går i repris samma kväll kl 19.30–21.00 på Radio Borås 92,5 MHz samt lördagen efteråt kl 12.30–14.00. Du kan också lyssna på vår hemsida: www.boraspingst.se/lyssna/ (se längst upp till höger på hemsidans startsida).

Vi sänder också live-tv på vår YouTube-kanal ”Pingstkyrkan Borås”: https://www.youtube.com/channel/UC4RYNOycyrb5cox2qyEoBEg (klicka på länken så kommer till vår kanal).

ALLA BARNFAMILJER!
Det är alltid viktigt att dela tron i hemmet men i en tid som denna är det extra viktigt när det inte finns något Barnpalats eller Kidz+ att gå till. Vi spelar in korta videofilmer för barnen ”Söndagsskola hemma!” och lägger ut på kyrkans YouTube-kanal – ”Pingstkyrkan Borås”, en gång i veckan. Ni kan också kolla på Pingstkyrkan Västerås ”Söndagskul” på YouTube eller Hillsongs barngudstjänster söndagar kl 11, hillsong.com/sweden. Varje söndag lägger de upp ett nytt avsnitt här: https://hillsong.com/sweden/kids-online/ Se det tillsammans med dina barn, läs en berättelse ur bibeln tillsammans eller gör en teckning med böneämnen tillsammans. Det finns många olika sätt som man kan ha kyrka hemma. Behöver du tips och trix på pyssel, bibelberättelser, appar eller annat så tveka inte att höra av dig till Linn Sonesson på linn@boras.pingst.se


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *