Våra webb- och radiosändningar

(Uppdaterad 200831)

På grund av den pågående coronaviruspandemin sänder vi vissa – se kalendern på hemsidan – av  söndagens gudstjänster med predikan, sång och musik, så att du kan lyssna live (eller inspelat) på vår gudstjänst via närradion kl 11.00–12.30 genom att klicka på länken http://borasnarradio.se/player/. Sändningen går i repris samma kväll kl 19.30–21.00 på Radio Borås 92,5 MHz samt lördagen efteråt kl 12.30–14.00. Du kan också lyssna på vår hemsida: www.boraspingst.se/lyssna/ (se längst upp till höger på hemsidans startsida).

Vi sänder också live (eller inspelat) på vår YouTube-kanal ”Pingstkyrkan Borås”: https://www.youtube.com/channel/UC4RYNOycyrb5cox2qyEoBEg (klicka på länken så kommer till vår kanal).

ALLA BARNFAMILJER!
Nu startar vi upp Barnpalats eller Kidz+ igen för förhandsanmälda personer. Anmälan och info – se kalendern på hemsidan. Vi har spelat in korta videofilmer för barnen ”Söndagsskola hemma!” och lagt ut på kyrkans YouTube-kanal – ”Pingstkyrkan Borås”. Det är i nuläget inte planerat några nya avsnitt eftersom vi startat upp de fysiska mötena igen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *