Uppstart Alphakursen

UPPSTART ALPHA 1 september, 2020 kl 18:30

I höst är du välkommen på Alphakurs! Den är till för alla som på allvar vill fundera och reflektera kring livet och dess mening utifrån den kristna tron. Vi träffas i kyrkans café där vi äter en måltid tillsammans, ser på ett filmavsnitt om grunderna i den kristna tron, och sedan samtalar över en kopp kaffe.

Alphas stora filmserie är skapad för den moderna människan. Den är inspelad över hela världen och innehåller intervjuer med världskända kristna ledare och inspirerande berättelser. Två programledare, Toby Flint och Gemma Hunt, gör Nicky Gumble sällskap i att presentera den kristna trons grunder på ett relevant och engagerande sätt.

Våra egna ledare av Alphakursen har alla god erfarenhet av att kommunicera evangeliet på ett tydligt och avspänt sätt. Tag redan nu kontakt med en vän som du kan bjuda med. Det kan bli livsförvandlande!

Vi startar Alphakursen den 1 september kl 18:30.

Kontakt: cecilia.holmgren@mediamail.nu


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *