Pingst Ledare 7 november

Anmälan är öppen för årets konferens!

Är det sant? Ja, det är sant! Årets Pingst Ledare kommer bli lite annorlunda och fantastiskt! 7 november samlas vi i över 50 värdförsamlingar runt om vårt avlånga land och tar vi del av undervisning, gemenskap och tillber Jesus tillsammans.

I år träffas vi på mer än 50 orter! Årets tema är Mer Jesus till folket och vi börjar dagen med (fika så klart, men sen) en gemensam samling med livesänd bön och lovsång, utrustande undervisning av Daniel Alm och Ruth Hasselgren och inspirerande samtal. Eftermiddagen är lokalt arrangerad men utifrån ett gemensamt tema.

Temat  Mer Jesus till folket är uppdelat i tre delar:

  • Mer andligt ledarskap
  • Mer som Jesus
  • Mer hopp till folket

Dessa tre delar genomsyrar dagen där Mer hopp till folket är temat på den lokalt arrangerade samlingen. Vi ser fram emot att få mötas inom de restriktioner som går och få utrustas i vårt tjänande genom undervisning, gemenskap, samtal, lovsång, bön och betjäning.

ANMÄLAN

Anmälan är nu öppen till Pingst Ledare 7/11 2020!

I anmälan fyller du i vilken värdförsamling du vill delta i. Välj i första hand din hemförsamling om den finns med. Vi gör vad vi kan för att du ska få ditt förstahandsval men behöver också ta hänsyn till att restriktioner följs etc. Så blir det fullt på en plats kan du komma att få delta i en annan närliggande värdförsamling.

UPPLÄGGET

En digital konferens – lokal gemenskap!

Programmet håller på från ca 9.30 till 15.30. Förmiddagen kommer streamas nationellt med talare som bland annat Daniel Alm och Ruth Hasselgren. Eftermiddagen bärs sedan lokalt i värdförsamlingen med panelsamtal, undervisning och betjäning.

KOSTNAD

Kostnaden för dagen är 153kr (50kr för dig under 25) och då ingår för- och eftermiddagsfika samt material som skickas hem till dig som deltagare.

I RISKGRUPP?

Tillhör du riskgrupp men vill delta ändå? Självklart kommer vi lösa så att du kan vara med fast hemifrån! Maila info@pingst.se så får du mer information.

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta oss på info@pingst.se 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *