Barnpalatset (från 3 år upp till årskurs 3) för max 50 förhandsanmälda personer

När:
18 oktober, 2020 kl. 11:00 – 12:00
2020-10-18T11:00:00+02:00
2020-10-18T12:00:00+02:00

På söndagar klockan 11:00 har barnen sin egen, separata gudstjänst som vi kallar för Barnpalatset. (Lokalen är skild från kyrkolokalen och de enda vuxna som tillåts vara med på grund av smittskyddsläget är ledarna och de föräldrar som i förväg anmält att de vill vara med). Dit är barn mellan 3 år och årskurs 3 välkomna! Vi leker, skojar, sjunger och lär känna Gud ännu bättre!

OBS! Samlingen är i nuläget enbart öppen för förhandsanmälda barn. Du måste anmäla ditt/dina barn på samma sätt som du anmäler att du själv ska komma till gudstjänsten. Du anmäler dig/dem via e-postadressen gudstjanst@boras.pingst.se senast torsdag kl 10 i samma vecka. Obs! Anmälan är obligatorisk.

På grund av coronarestriktionerna måste föräldrarna lämna barnen strax före kl 11 på vår barnvåning på 4:e plan och hämta dem där direkt efter kl 12.00. OBS! Ingång från Kungsgatan 58. Tänk på att undvika trängsel (2 meters avstånd) samt att inte gå ut samma väg, utan istället gå vidare till trapphuset för att gå ned för den inglasade trappan till gudstjänstlokalen. När ni sedan hämtar barnen gäller omvänt förfarande: gå ut ur kyrkolokalen via trapphuset och gå till den lokal där du lämnade ditt/dina barn. Lämna sedan lokalen via utgången mot Kungsgatan. Efter att ni hämtat ert barn vill vi inte att ni går in i kyrkan igen så att vi undviker att för många samlas på liten yta – det gäller både inom- och utomhus.

För att ni som föräldrar och barn ska kunna känna er trygga släpper vi inte iväg något barn som besöker Barnpalatset, utan att ha med sig en ledare. Även vid gudstjänsten slut får barnen stanna kvar på Barnpalatset tills föräldrarna kommer för att hämta sitt/sina barn.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *