Barn

BARN

För dig som är tre till tolv år gammal.

Barnens söndag!

söndagar från klockan 11:15 har barnen sin egen gudstjänsten som vi kallar för Barnpalatset. Dit är alla barn mellan 3 år och årskurs 3 välkomna!

 

Efter en stund tillsammans i kyrksalen går vi tillsammans upp till vår barn- och ungdomsvåning på 4:e plan. Vi leker, skojar, sjunger och lär känna Gud ännu bättre!

 

För att ni som föräldrar och barn ska kunna känna er trygga släpper vi inte iväg något barn som besöker Barnpalatset, utan att ha med sig en ledare. Även vid gudstjänsten slut får barnen stanna kvar på Barnpalatset tills föräldrarna kommer för att hämta sitt/sina barn.

Varje söndag från 11:15 är det Kidz plus för de lite äldre barnen från årskurs 3 och uppåt. De har en egen samling och träffas på 5:e plan i konferensrummet i kyrkans expedition.

För de alla yngsta barnen under 3 år finns det möjlighet att följa med sina föräldrar upp till 3:e plan där det erbjuds en lite lugnare miljö och leksaker att leka med. Där kan man även se ut över kyrksalen och följa gudstjänsten genom högtalare.

Barnverksamheten har valt att stödja fadderbarnen Mahlet (från vänster) och Zerihun via organisationen Family Mercy House i Etiopien. De pengar som kommer in under våra samlingar går oavkortat till våra fadderbarn.

Läger

 

Då vi är en församling som ÄLSKAR läger, arrangeras det läger för både stora och små under vinter som sommar!

 

Nu är anmälan öppen för vårt Sälenläger! Du hittar information och anmälan i länken nedan. Välkommen med!

Minidax

 

Vi träffas på 4:e plan , torsdagar ojämna veckor, klockan 17:15-18:30 för att pyssla, leka, sjunga och lära oss mer om Jesus och bibeln.

 

Är du mellan 3-6 år är du varmt välkommen att delta!