Barn

BARN

För dig som är tre till tolv år gammal.

Barnens söndag!

söndagar från klockan 11:15 har barnen sin egen gudstjänsten som vi kallar för Barnpalatset. Dit är alla barn mellan 3 år och årskurs 3 välkomna!

 

Efter en stund tillsammans i kyrksalen går vi tillsammans upp till vår barn- och ungdomsvåning på 4:e plan. Vi leker, skojar, sjunger och lär känna Gud ännu bättre!

 

För att ni som föräldrar och barn ska kunna känna er trygga släpper vi inte iväg något barn som besöker Barnpalatset, utan att ha med sig en ledare. Även vid gudstjänsten slut får barnen stanna kvar på Barnpalatset tills föräldrarna kommer för att hämta sitt/sina barn.

Varje söndag från 11:15 är det Kidz plus för de lite äldre barnen från årskurs 3 och uppåt. De har en egen samling och träffas på 5:e plan i konferensrummet i kyrkans expedition.

För de alla yngsta barnen under 3 år finns det möjlighet att följa med sina föräldrar upp till 3:e plan där det erbjuds en lite lugnare miljö och leksaker att leka med. Där kan man även se ut över kyrksalen och följa gudstjänsten genom högtalare.

Barnverksamheten har valt att stödja fadderbarnen Mahlet (från vänster) och Zerihun via organisationen Family Mercy House i Etiopien. De pengar som kommer in under våra samlingar går oavkortat till våra fadderbarn.

Läger

 

Då vi är en församling som ÄLSKAR läger, arrangeras det läger för både stora och små under vinter som sommar!

 

Nu är anmälan öppen för våra sommarläger! Du hittar anmälan och information  genom att klicka på ”sommarläger 2019” nedan. Välkommen med!

Minidax

 

Vi träffas på 4:e plan , torsdagar jämna veckor, klockan 17:15-18:30 för att pyssla, leka, sjunga och lära oss mer om Jesus och bibeln.

 

Är du mellan 3-6 år är du varmt välkommen att delta!

Tjej- och Killgrupp

Den 5 april kl 16.30-18.30 startar vi upp en ny tjejgrupp för dig i årskurs 5 & 6. Hoppas du vill vara med!
Första gången kommer vi att baka, ha en andakt och umgås. Vi kommer också prata om vad vi vill göra med tjejgruppen i vår. Så kom gärna med förslag!

Vi kommer träffas 5 gånger i vår i Pingstkyrkan, Övre Salen (ingång från Kungsgatan 58)
För att veta hur många vi blir behöver du anmäla dig första gången.
Det gör du till linn@boras.pingst.se
Eller smsa 0728-883044
Information om vad vi kommer att göra kommer sen komma ut på sms inför varje gång!
Vårens datum: 5 april, 12 april, 3 maj, 10 maj och 31 maj.

Är det första gången du ska med? Hör av dig till: linn@boras.pingst.se
Eller smsa 0728-883044

 

Varannan fredag kl 17.30-19.15 träffas killarna i årskurs 5-7 och hittar på olika roliga saker tillsammans. Killgruppen kostar 300kr / termin och då ingår alla saker de hittar på.

Datumen för VT19: 22/3, 5/4, 3/5, 17/5 och 29/5

Är du intresserad? Hör av dig till linn@boras.pingst.se så skickar hon dig vidare till ansvarig ledare.