Viktig information från församlingsledningen med anledning av coronaviruset

(Uppdatering 1 juli 2021 av Björn Holmgren, administratör)

Från och med den 1 juli tillåter regeringen fler personer att delta i allmänna sammankomster och offentliga tillställningar (se mer info i länkarna nedan). Den nya maxgränsen blir 300 deltagare med anvisad sittplats.  De allmänna råden om att hålla avstånd och att undvika trängsel finns kvar. Individer bör även i fortsättningen stanna hemma och testa sig vid symtom på covid-19, arbeta hemifrån så ofta det är möjligt, hålla avstånd till andra och undvika miljöer med trängsel. Till dess att fler hunnit vaccinera sig är det mycket viktigt att noga följa de allmänna råden.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/juni/anpassning-av-smittskyddsatgarder-1-juli/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/max-antal-deltagare-i-sammankomster-och-i-olika-lokaler/


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *