Nyheter

Adventsinsamling 29/11

Välkommen att vara med och ge en gåva till vår verksamhet denna ovanliga första advent. Vi möts denna gång enbart via våra digitala skärmar, men tror att vi ska få fira Herrens ankomst på ett fint sätt även detta år. Ge från hjärtat det du kan och vill – känn inget tvång – och be … Fortsätt läsa ”Adventsinsamling 29/11”

Information in English

Welcome to the Pentecostal Church in Borås. Under normal circumstances we meet for Sunday services at 11 a.m. and offer simultaneous interpretation in English. Unfortunately, during this stage of the corona pandemic, we do not have in-person services but offer services in Swedish online on our YouTube channel ”Pingstkyrkan Borås” and on our radio channel … Fortsätt läsa ”Information in English”

Inspirationskväll för hemgruppsledare

Välkommen till en inspirationskväll för hemgruppsledare! Du är välkommen att vara med om du är ledare/kontaktperson i en av församlingens hemgrupper eller skulle vilja bli ledare i en grupp längre fram. Vi träffas på grund av rådande coronarestriktioner digitalt på Zoom måndag den 30 november kl. 19.00–ca 20.00. Vi mejlar alla nuvarande hemgruppsledare länken till … Fortsätt läsa ”Inspirationskväll för hemgruppsledare”

Viktig information från församlingsledningen med anledning av coronaviruset

(Uppdatering 26 november 2020 av Björn Holmgren, administratör) På grund av det fortsatt allvarliga smittoläget i Borås med omnejd och beskedet om förstärkta restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Västra Götalandsregionen den gångna veckan har vi förlängt det tidigare beslutet om att enbart sända gudstjänsterna via YouTube och närradion och ställa in de fysiska gudstjänsterna och barnverksamheterna … Fortsätt läsa ”Viktig information från församlingsledningen med anledning av coronaviruset”

Våra webb- och radiosändningar

(Uppdaterad 201023) På grund av den pågående coronaviruspandemin sänder vi vissa – se kalendern på hemsidan – av  söndagens gudstjänster med predikan, sång och musik, så att du kan lyssna live (eller inspelat) på vår gudstjänst via närradion kl 11.00–12.30 genom att klicka på länken http://borasnarradio.se/player/. Sändningen går i repris samma kväll kl 19.30–21.00 på Radio … Fortsätt läsa ”Våra webb- och radiosändningar”

Upplevelsekonfa 2020-2021

Upplev hur det är att göra uppgifter i smårum på BodaBorg, upplev gemenskapen på våra weekendläger och lär dig mer om tron och vad den innebär! Skillnaderna jämfört med konfirmation i Svenska kyrkan är att det är tron och inte dopet man konfirmerar – bekräftar. Därför behöver man heller inte vara eller bli döpt för … Fortsätt läsa "Upplevelsekonfa 2020-2021"

#MerBönFörFolket

Årsberättelsen 2019

Klicka på länken för att läsa: Årsberättelse 2019

GDPR-policy

Pingstkyrkan Borås värnar om din integritet. Det är viktigt för oss att du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Läs nedan om hur vi ser på vårt ansvar och vilka personuppgifter vi vanligtvis hanterar i vår policy nedan.   GDPR-policy Pingstkyrkan Borås

Sälen 2021 – åk 3-6

Sälen åk 3-6 14-19  februari drar vi till Sälen för en grym vecka med mycket skidåkning om dagarna och mysiga kvällar med lek, lovsång, bön och Jesussnack.   Vi bor på Horrmundsgården 2 mil utanför Sälen och åker skidor i Lindvallen där det finns backar för alla.   Har man inte åkt skidor förut får … Fortsätt läsa "

Sälen 2021 – åk 3-6
"