Reunion läger för åldrarna 18-25

Fredagen den 14 juli 18:00 till söndag kväll den 16 juli kommer det vara ett grymt läger under helgen på Sjöbonäs och DU ska med.

Det kommer vara ett läger med nostalgi, gemenskap, minnen, kvällssamlingar, Gudsmöten, lekar, bad, bastu och allt vad du tänker att ett läger på Sjöbonäs ska vara. Alla i åldern cirka 18-25 är välkomna. Låt oss alla vänner träffas igen på en av jordens bästa plaster (Sjöbban).

I denna ålder är det många som har tagit nya kliv i livet och flyttat till andra ställen i Sverige eller världen på grund av olika anledningar och därmed är det sällan man ser varandra längre. Det är just därför detta lägret skapades, för att återförenas med alla goa människor. Där får vi mötas i namnet Jesus och låta glöden växa.

Även om du känner att din tro svalnat, så tveka inte på att följa med ändå, Du är extra välkommen. Kom precis som du är, ingen prestation, fördömelse, utan bara kärleken kommer att vara i fokus. Självklart får du även bjuda med en kompis, partner eller liknande som du tror hade uppskattat och behöver detta lägret.

Anmäl er här via länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMhVeFKddb-hI7xDd5mnGseoG1LADlpapV-kNAMiREWw-9bA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Hoppas vi ses.

Vid frågor kontakta Knut Klingberg: 0706707688