Barn

Vi önskar att alla barn ska känna sig trygga, sedda och älskade.

Barnpalatset

På söndagar klockan 11:00 har barnen sin egen, separata gudstjänst som vi kallar för Barnpalatset. Dit är barn mellan 3 år till årskurs 2 välkomna! Vi leker, skojar, sjunger och lär känna Gud ännu bättre!

Kidz+

Varje söndag kl. 11:00 är det Kidz+ för de lite äldre barnen från årskurs 3 och uppåt. De har en egen samling och träffas i källarvåningen. Vi hänger tillsammans, lär känna Gud bättre och hittar på roliga lekar.

Barn under 3 år

På söndagar klockan 11:00 finns det möjlighet för de alla yngsta barnen under 3 år att följa med sina föräldrar upp till 3:e plan där det erbjuds en lite lugnare miljö och leksaker att leka med. Där kan man även se ut över kyrksalen och följa gudstjänsten genom högtalare.

Barnens insamlingar

Barnverksamheten har valt att stödja fadderbarnen Mahlet (från vänster) och Mikiyas (till höger) via organisationen Family Mercy House i Etiopien. De pengar som kommer in under våra samlingar går oavkortat till våra fadderbarn.

MinidaX

Är du mellan 3-6 år är du varmt välkommen att vara med på MinidaX. Vi träffas i Barnvåningen på 4:e plan, fredagar jämna veckor, klockan 17:20-18.50 för att pyssla, leka, sjunga och lära oss mer om Jesus och bibeln. Vi äter smörgås tillsammans.

FredaX

Välkommen till FredaX du som går i förskoleklass till årskurs 4. Vi träffas varannan fredag, jämna veckor, kl 17.15-19.00 i kyrkan. På FredaX har vi en samling, vi lär känna Jesus mer, har olika intressegrupper, får gemenskap, vi skrattar samt fikar tillsammans.

Tjejgrupp

En tjejgrupp för dig i årskurs 5-7. Hoppas du vill vara med! Vi träffas varannan fredag, jämna veckor, kl. 17.15-19.00 i Pingstkyrkan, Källarvåningen. På tjejgruppen pratar vi kring livets olika frågor, tävlar, bakar, ber, umgås och hittar på roliga saker tillsammans. Information om vad vi kommer att göra kommer att komma ut på sms inför varje gång!

Är det första gången du ska med? Hör av dig!

Killgrupp

En killgrupp för dig i årskurs 5-7. Vi träffas varannan fredag, jämna veckor, kl. 17.15-19.00 och hittar på olika roliga saker tillsammans. Killgruppen kostar 300kr / termin och då ingår nästan alla saker vi hittar på. De olika aktiviteterna kan vara allt från discgolf till bowling till HopnPop till sport. Häng på!

OBS! Anmälan inför varje killgrupp måste göras som tidigast måndag och senast torsdag kl. 16 samma vecka killgruppen är.

Vill du hänga med i killgruppen? 

Läger

Då vi är en församling som ÄLSKAR läger, arrangeras det läger för både stora och små barn! Här nedan hittar du information om våra sommar- och vinterläger för alla barn. Klicka för att komma vidare. 

Barnvälsignelse

Varje termin har vi ett antal tillfällen för barnvälsignelse på en av våra gudstjänster.

VT24 datum: 10/3 & 19/5

Sociala medier

På vår Instagram hittar du aktuell information om vad som händer framöver.

Vi skickar även ut information via en WhatsApp grupp och vill du vara med i den kan du kontakta oss.