Unga vuxna

En gemenskap för dig som är ung vuxen, från 19-35år. Perfekt för dig som kanske är ny i stan eller bara tycker om att hänga med härliga människor.

Aktiviteter

Lite då och då hittar vi på olika aktiviteter. Aktiviteter som kan vara allt från lunch på stan till discgolf. Vissa av aktiviteterna är planerade och händer några gånger per år medan andra är av eget intiativ. Eget intiativ till en aktivitet kan du göra i vår facebookgrupp där du även kan få information om andra aktiviteter. Häng på!

Brunch

Varje år har vi ett antal bruncher där vi käkar, lyssnar till en talare, samtalar och har det gött tillsammans. Ett perfekt tillfälle att ta med en vän, ett syskon eller en kollega. Information kommer alltid på vår Instagram eller Facebook så håll utkik där.

VT bruncher: 14/1, 11/2, 11/3 & 15/4

Bibelstudium

Det har blivit dags för att starta upp bibelstudium igen och vi kör igång redan tisdag 31 januari kl. 18-19 i Övre Salen med ingång från Kungsgatan. Vi träffas sedan varannan vecka.
Den här terminen träffas vi vid fyra tillfällen och läser, studerar och samtalar om första Johannesbrevet tillsammans.
Den 31 jan kommer vi gå igenom kap 1 och 2, därefter ett kapitel per träff. Läs gärna kapitlet själva i förväg och kom med frågor, men det går lika bra att komma oförberedd också.
Det krävs ingen tidigare kunskap, du kan komma som aldrig öppnat bibeln likaväl som du som läser dagligen. Du kan komma på en av träffarna eller alla, var med på de du kan och vill.
Hoppas du är taggad på att haka på och lära dig mer om bibeln!

Innebandy

Om du gillar innebandy, kom och lira med oss! Tisdagar 20-22 i Bäckängs större gymnastiksal. Hög fart och skönt spel, med fokus på att ha kul tillsammans.