Unga vuxna

En gemenskap för dig som är ung vuxen, från 19-35år. Perfekt för dig som kanske är ny i stan eller bara tycker om att hänga med härliga människor.

Aktiviteter

Lite då och då hittar vi på olika aktiviteter. Aktiviteter som kan vara allt från lunch på stan till discgolf. Vissa av aktiviteterna är planerade och händer några gånger per år medan andra är av eget intiativ. Eget intiativ till en aktivitet kan du göra i vår facebookgrupp där du även kan få information om andra aktiviteter. Häng på!

VT24 happening:
Bibelstudie kl18-19 varannan udda tisdag med start 16 jan.
27 januari – Brunch kl10-12
17 februari – Brunch kl10-12
24 februari – Awaken (lovsångskväll) kl18:30
9 mars – Brunch kl10-12
13 april – Brunch kl10-12
4 maj – Sjöbonäsdag
Utöver detta kan det komma spontana inbjudningar eller umgänge efter gudstjänst, så håll ögonen öppna på våra sociala medier.

Brunch

Varje termin har vi bruncher ungefär en gång i månaden på lördagar kl. 10-12, där vi käkar, lyssnar till en talare, samtalar och har det gött tillsammans. Ett perfekt tillfälle att ta med en vän, ett syskon eller en kollega. Information kommer alltid på vår Instagram eller Facebook så håll utkik där.

Bibelstudium

Varannan udda tisdag (start 16/1)har vi bibelstudium kl. 18-19 i Övre Salen med ingång från Kungsgatan.
Det krävs ingen tidigare kunskap, du kan komma som aldrig öppnat bibeln likaväl som du som läser dagligen. Du kan komma på en av träffarna eller alla, var med på de du kan och vill.
Hoppas du är taggad på att haka på och lära dig mer om bibeln!

AWAKEN

Ett antal gånger per termin har vi en maxad lovsångskväll som vi kallar för AWAKEN! Där unga vuxna och gymnasieungdomar träffas för att umgås, lovsjunga och ha en go stund tillsammans!

Kristen studentgrupp

Ljus & salt är en nystartad kristen studentgrupp som präglas av tro, bön och samtal och är för dig som läser på högskolan i Borås och är troende eller nyfiken på kristen tro.

Lunchträffar: Just nu träffas vi en lunch i månaden där vi träffas, äter lunch och har en andakt kring ett ämne. Lunchen är öppen för alla!

Följ oss på instagram för mer information och andra händelser!