Ungdom

Ingen får förakta dig för att du är ung, utan var ett föredöme för de troende i ord och gärning, i kärlek, tro och renhet. (1 Tim 4:12)

Är du mellan 13 och 25 år? Gillar du att spendera tid med Gud, leka, tävla, åka på läger eller bara hänga?
Grattis! Du har hamnat rätt, vi har nått att bidra med.

Pingst Ignite

Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det. (Joh 1:5)

 

Varje fredag kl 19:30 öppnar vi portarna till IGNITE!

IGNITE är vår ungdomsverksamhet som innehåller lovsång, predikan, lekar, häng och fika.

Håll dig uppdaterad via Instagram, ibland drar vi i väg på andra roliga event som du inte vill missa.

VI SES PÅ IGNITE!

Upplevelsekonfa

Konfirmera dig i Pingstkyrkan och upplev hur det är att göra uppgifter i smårum på BodaBorg, upplev gemenskapen på våra weekendläger och upplev mer kring tron och vad den innebär! 

Konfirmation i Pingstkyrkan är ett år av lärande och upplevelser. Vi träffas på fredagar kl 17:00 – 19:00; under dessa två timmar så umgås vi, fikar tillsammans, får lära oss om vad den kristna tron innebär, leker och har tid för Gud!

Du behöver inte vara troende för att gå konfirmationen, inte heller behöver du någon som helst kunskap om den kristna tron. Detta är ett år för dig som vill fördjupa din tro likaväl för dig som är nyfiken på den kristna tron.

Konfirmationen är till för dig som är 14 år gammal eller ska börja i 8:an, vissa undantag kan göras med särskilda anledningar.

Läger

Då vi är en församling som ÄLSKAR läger, arrangeras det läger för både stora och små barn! Här hittar du information om våra sommar- och vinterläger för alla ungdomar. Välkommen med!