Kalender

Sep
24
tor
MinidaX
Sep 24 kl. 17:15 – 18:30

Vi träffas i Barnvåningen på 4:e plan , torsdagar jämna veckor, klockan 17:15-18:30 för att pyssla, leka, sjunga och lära oss mer om Jesus och bibeln. Höstterminen startar 10/9.

 

Är du mellan 3-6 år är du varmt välkommen att delta!

Sep
25
fre
Tjejgrupp
Sep 25 kl. 16:30 – 18:30

En tjejgrupp för dig i årskurs 5 – 7. Nu utökar vi så att även tjejer i årskurs 7 är välkommen att vara med. Hoppas du vill vara med! Vi  träffas  i Pingstkyrkan, Övre Salen (ingång från Kungsgatan 58).

Höstens datum: 25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11 med terminsavslutning den 4/12.

På tjejgruppen pratar vi kring livets olika frågor, leker, bakar, ber, umgås och hittar på roliga saker tillsammans. Information om vad vi kommer att göra kommer att komma ut på sms inför varje gång!

Killgrupp
Sep 25 kl. 17:30 – 19:15

Varannan fredag kl 17.30-19.15 med start den 28 augusti  träffas killarna i årskurs 5-8 och hittar på olika roliga saker tillsammans. Killgruppen kostar 300kr / termin och då ingår alla saker de hittar på.

Datumen för HT20: 28/8, 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11, 20/11 och 4/12.

Vi har ännu inte bestämt vilka aktiviteter som vi ska satsa på men tidigare har vi bland annat haft följande: Discgolf, Hop n pop, Lazergame, Bowling, Sport, Gokart mm.

Är du intresserad? Hör av dig till expedition@boras.pingst.se så skickar vi dig vidare till ansvarig ledare.

Ignite – ungdomsmöte
Sep 25 kl. 19:30 – 22:00

Ungdomsmöte för högstadiet och uppåt. Max 50 personer.

Sep
27
sön
Barnpalatset (från 3 år upp till årskurs 3) för max 50 förhandsanmälda personer
Sep 27 kl. 11:00 – 12:00

På söndagar klockan 11:00 har barnen sin egen, separata gudstjänst som vi kallar för Barnpalatset. (Lokalen är skild från kyrkolokalen och de enda vuxna som tillåts vara med på grund av smittskyddsläget är ledarna och de föräldrar som i förväg anmält att de vill vara med). Dit är barn mellan 3 år och årskurs 3 välkomna! Vi leker, skojar, sjunger och lär känna Gud ännu bättre!

OBS! Samlingen är i nuläget enbart öppen för förhandsanmälda barn. Du måste anmäla ditt/dina barn på samma sätt som du anmäler att du själv ska komma till gudstjänsten. Du anmäler dig/dem via e-postadressen gudstjanst@boras.pingst.se senast torsdag kl 10 i samma vecka. Obs! Anmälan är obligatorisk.

På grund av coronarestriktionerna måste föräldrarna lämna barnen strax före kl 11 på vår barnvåning på 4:e plan och hämta dem där direkt efter kl 12.00. OBS! Ingång från Kungsgatan 58. Tänk på att undvika trängsel (2 meters avstånd) samt att inte gå ut samma väg, utan istället gå vidare till trapphuset för att gå ned för den inglasade trappan till gudstjänstlokalen. När ni sedan hämtar barnen gäller omvänt förfarande: gå ut ur kyrkolokalen via trapphuset och gå till den lokal där du lämnade ditt/dina barn. Lämna sedan lokalen via utgången mot Kungsgatan. Efter att ni hämtat ert barn vill vi inte att ni går in i kyrkan igen så att vi undviker att för många samlas på liten yta – det gäller både inom- och utomhus.

För att ni som föräldrar och barn ska kunna känna er trygga släpper vi inte iväg något barn som besöker Barnpalatset, utan att ha med sig en ledare. Även vid gudstjänsten slut får barnen stanna kvar på Barnpalatset tills föräldrarna kommer för att hämta sitt/sina barn.

Gudstjänst – fysisk (max 50 föranmälda personer)
Sep 27 kl. 11:00 – 12:00

Fysisk gudstjänst med predikan av Uno Solinger.

Gudstjänsten sker både fysiskt med max 50 förhandsanmälda personer (anmälningsförfarande och anmälningstid, se nedan). Denna gudstjänst spelas av resursskäl inte in för att sändas live på webben eller närradion utan vi sänder istället gudstjänsten från föregående söndag (20/9 kl. 13 David Sirviö – ej samma predikan som gudstjänsten innan, kl. 11) via vår YouTube-kanal ”Pingstkyrkan Borås” och via närradion: www.boraspingst.se/lyssna eller Radio Borås 92,5 MHz. Vill du lyssna på denna predikan (27/9 kl. 11) av Uno Solinger så läggs den upp på www.sondaghelaveckan.se och kan avnjutas där i efterhand.

Du måste anmäla dig till gudstjänsten. Du anmäler dig via e-postadressen gudstjanst@boras.pingst.se senast torsdag kl 10 i samma vecka. Obs! Anmälan är obligatorisk och gäller i mån av plats.

Vår barnverksamhet med Barnpalatset och Kidz+ pågår parallellt med denna gudstjänst (se ytterligare information i kalendern på hemsidan) och därför prioriteras barnfamiljer med barn i dessa grupper till denna gudstjänst (kl 11.00). Vid dagens andra gudstjänst (kl 13.00) har vi ingen parallell barnverksamhet.

På grund av coronapandemin håller vi oss inom en timme för att bereda möjlighet för ytterligare en fysisk gudstjänst med max 50 förhandsanmälda personer kl 13.00-14.00. Till denna måste man också anmäla sig (mer info senare).

Kidz plus (från årskurs 3 och uppåt) för max 50 föranmälda personer
Sep 27 kl. 11:00 – 12:00

Varje söndag från 11:00 är det Kidz plus för de lite äldre barnen från årskurs 3 och uppåt. De har en egen samling och träffas i källarvåningen.(Lokalen är skild från kyrkolokalen och de enda vuxna som tillåts vara med på grund av smittskyddsläget är ledarna).

OBS! Samlingen är i nuläget enbart öppen för förhandsanmälda barn. Du måste anmäla ditt/dina barn på samma sätt som du anmäler att du själv ska komma till gudstjänsten. Du anmäler dig/dem via e-postadressen gudstjanst@boras.pingst.se senast torsdag kl 10 i samma vecka. Obs! Anmälan är obligatorisk.

På grund av coronarestriktionerna måste föräldrarna lämna barnen strax före kl 11 i vår källarvåning och hämta dem där direkt efter kl 12.00. OBS! Ingång från Kungsgatan 58. Tänk på att undvika trängsel (2 meters avstånd) samt att inte gå ut samma väg, utan istället gå vidare till trapphuset mot kapprummet för att gå upp till gudstjänstlokalen.

När ni sedan hämtar barnen gäller omvänt förfarande: gå ut ur kyrkolokalen via trapphuset och gå till den lokal där du lämnade ditt/dina barn. Lämna sedan lokalen via utgången mot Kungsgatan. Efter att ni hämtat ert barn vill vi inte att ni går in i kyrkan igen så att vi undviker att för många samlas på liten yta – det gäller både inom- och utomhus.

 

Gudstjänst – fysisk (max 50 föranmälda personer)
Sep 27 kl. 13:00 – 14:00

Fysisk gudstjänst med predikan av Uno Solinger.

Gudstjänsten sker fysiskt med max 50 förhandsanmälda personer (anmälningsförfarande och anmälningstid, se nedan). Av resursskäl sker ingen inspelning av denna gudstjänst. Vi har ingen barnverksamhet parallellt med denna gudstjänst (se ytterligare information i kalendern på hemsidan) utan barnfamiljer med barn i dessa grupper hänvisas till föregående gudstjänst kl 11.00.

Du måste anmäla dig till gudstjänsten. Du anmäler dig via e-postadressen gudstjanst@boras.pingst.se senast torsdag kl 10 i samma vecka. Obs! Anmälan är obligatorisk och gäller i mån av plats.

Finska Pingstförsamlingen har sin gudstjänst efter oss så därför håller vi oss inom en timme. Även till denna fysiska gudstjänst måste man anmäla sig (mer info senare).

Sep
29
tis
LP-frukost – nystart. Max 20 personer i varje omgång
Sep 29 kl. 09:00 – 12:00

OBS! Vi startar upp igen, om än med vissa coronarestriktioner. Vi släpper in max 20 deltagare i varje omgång (för att ha 2 meters utrymme mellan varje person). Har du frågor: kontakta LP-ansvarige Jukka Mäkikangas, tel 0706-81 27 72.

 

Frukost, fika och gemenskap.

Sep
30
ons
LP-lunch – Obs! Inställt tills vidare
Sep 30 kl. 12:00

OBS! Inställt tills vidare på grund av den pågående coronaviruspandemin. Vi återkommer med besked i kalendern när vi kan börja om med luncherna. Har du frågor: kontakta LP-ansvarige Jukka Mäkikangas, tel 0706-81 27 72.